Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade bror

Jag vill inte förlora dig,
det går inte

Du beter dig inte som förut,
du är en annan person

Det är bara din kropp som lever bland oss
din själ och dina tankar är någon annanstans

Dina handlingar är oförutsägbara,
du släpper inte in oss i din värld

Du är min bror,
min värsta fiende

Det är meningen att vi ska hata varandra
för innerst inne älskar vi varandra

Kan inte detta bara vara över,
du gör det svårt för oss alla men allra värst för dig själv

Jag klarar inte av att se på men kan inget göra
för du är redan borta

Jag älskar dig,
har alltid gjort det innerst inne,
jag hoppas du förstår det

Du måste




Fri vers (Fri form) av HannaE
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-05 21:28



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Jag känner igen situatione i att stå bredvid som syster och se en obegriplig förändring av en bror som var mig kär... Men den person han förvandlades till känner jag inte, min bror finns inte längre kvar
2014-11-08

  stig wikman
Starkt berörande .

Och vackert .

KRAM Å APPLÅD.
2014-11-05
  > Nästa text
< Föregående

HannaE
HannaE