Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vilsen själ

En vilsen själ
har funnit sin hamn
trådar har spunnits
och sakta har en väv
växt fram

En plattform att stå på
har byggts
de såriga trådarna
till det förflutna
har försvunnit
i den historiska myllan

Fram träder en människa
i en ny inramning




Fri vers av AA VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-13 00:32



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar stor befrielse!
2015-08-13

  Angela Bohlin VIP
Att finna sig själv... Gott!
2015-08-13
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP