Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meduza

Ona mi je boginja
ona mi je inspiracija i muza
ne zasljepljuje me njena ljepota
niti me uzbudjuje njena guza
njezina je snaga u kosi
a zovu je Meduza

Mi koji smo se naslusali
tuznih pisama i bluza
sada je na nama red da gledamo kad oni placu
a mi cemo se smijati do suza

Onaj ko je do sada patija
i po podu lizija i puza
neka se sada digne na noge
i gleda ove koji ce klecati kada im se ukaze

Meduza





Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 1015 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-07 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP