Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människan; förintelsens estradör


Om man betänker
katastrofskapandet

Där är människan
betydligt skickligare än djuren

Vad ska hon då
med sin intelligens till?




Övriga genrer av Jack E. Gladh VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-07 22:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Sa du intelligens? Du menar väl emotionell insyn, förståelse? Djuren har sina instinkter, men det är de ju inte precis ensamma om.
2014-11-08

  stefan.g
Ja, det kan man fråga sig? :)
2014-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST