Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon

____________________

Hon är en del av de minnena

som aldrig kan suddas ut

 

Tänker på henne stundtals

vill röra vid minnena

men de är förändrade

Inget går att reparera

 

Hon är kvinnan som

inte passade in

Något inte jag heller gör

 

Idag drömmer hon nog

mer än jag

men våra drömmar är

alldeles för olika

 

Hon är kvinnan som

inte passade in

Något inte jag heller gör

 

I en värld av rotlöshet har jag

idag fötterna stadigare på marken

men minnena kommer alltid vara

etsade i mitt inre

 

Hon är kvinnan som

inte passade in

Något inte jag heller gör

 

Det är jag idag så fruktansvärt glad över




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-11-08 03:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör mitt hjärta bra framfört vännen! kram
2014-11-08

  Maria Sundelin VIP
Talande.
Kramar
2014-11-08

  ULJO
Den här texten berörde mig. Den var tänkvärd och insiktsfull
2014-11-08

    ej medlem längre
Man kanske inte är ämnad att passa i ramar och mönster........utan vara fri att leva sitt liv som den unika människa man är...
2014-11-08

    ej medlem längre
Att inte passa in; du gör rätt i att vara så. OCH vara Kvar så...
Stark tänkvärd text..
2014-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP