Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cogito, ergo sum

“Cogito, ergo sum.”

“Jag tänker,

alltså finns jag.”

Finns med dig.

Ingen är hel

utan den andre.

Lever i varandra,

med varandra,

delar hopp

och glädje.

Delar sorg,

när den kommer.

Kärleken

visar vägen.

 

© Kjell Åhsberg




Fri vers av Kjell Åhsberg
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-08 18:14



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Starkt,
rakt,
ärligt
2014-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg