Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordregn


jag ser det framför mig

evigheten avstannad
avståndens outgrundlighet
mörkret

och mot horisonten

det trollbindande regnet av jordar




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 194 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-11-09 17:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
För stort för mig ...
2014-11-13

    ej medlem längre
Å va vackert!

regnet av jordar
2014-11-09

  Stefan Albrektsson
Slutraden!!! Vilken panoramabild!
2014-11-09

  Fredrik Gaefke
Såja! Underbar!
2014-11-09
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP