Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inför evigheten

Plötsligt öppnar sig
himmel efter himmel efter himmel.
Ljuset blir allt starkare.
Lyckan sprider sig över världen
likt ringar på vattnet.

Någonstans i tidens början
fanns vi som en outtalad tanke,
likt ett slumrande embryo,
en möjlighet innesluten
av tusentals generationer
outslagna blomsterknoppar
drivna framåt i tiden
av en helig slump.

Kanske är det den jag ska tacka
att du blev du.




Fri vers av Nitram P
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-09 18:55



Bookmark and Share


  walborg
När min dotter som barn frågade var hon fanns innan hon föddes svarade jag henne att hon fanns i våra tankar och hjärtan och hos Gud.
Tycker mycket om dikten
2014-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P