Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntande och längtande.

Ängeln hon sover med väntande längtan, så underbart vacker och grönskande.
Hon ligger likt det sovande barnet, hon väntar och ihärdigt önskade.
Kom åter du skönhet, kom älskade vän.
Kom längtan kom lycka, jag längtar ju än.
Låt kärleken åter få kännas. Låt kärleken igen få gro.
Låt lyckan få skina i själen och hjärtat äntligen få ro.




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-10 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majsis