Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om dig

Jag skulle vilja skriva en vers om dig.
Hur du bär dina axlar
hur de ser ut under den svarta jackan
hur de blir dina armar som hålls ut mot mig
och hur du doftar när jag försvinner i din famn.

Jag önskar jag visste hur man skriver
om ett leénde som smälter isen i drinkarna
om din röst när du viskar bara till mig
om dina ögon när du ser bara på mig
och hur du andas när du är bara med mig.

Jag vet inte vilka ord som beskriver
vad min hud upplever när du tar i mig
vad mina fingrar känner när de rör vid dig
vad mina läppar tycker om att kyssa dig
och vad jag känner när ditt hjärta slår mot mitt.

Jag har letat så länge jag känt dig efter ord
som kan ge mig en sammanfattning
som kan ge mig en förenkling
som kan ge mig en lösning
och kan förklara kärlek istället för evig förälskelse.







Fri vers (Prosapoesi) av kirsti ylinikka VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-11 10:00



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Hoppas blott innerligt att den
som detta flöde talar till
förstår att uppskatta och vårda
den kärlek den får av dig ...
2014-11-22

    Bo Malte
fint...
2014-11-11
  > Nästa text
< Föregående

kirsti ylinikka
kirsti ylinikka VIP