Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel - skivad

 


den andra sidan själen
mynningen
lika trådlös i sin talan 
som jag
oformlig svårtydd
utspridd
liksom
men enkelheten
egentligen
närmast banal
ligger där
bland de tunna skivorna av mellan





Fri vers (Modernistisk dikt) av AgnesP
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-10 19:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det känns lite skrämmande när allt ligger skivat ...
2014-11-13

    ej medlem längre
gillar.
2014-11-10
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP