Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och längtan..så djup längtan


Besvikelse




hans ansikte tätt vid mitt

älskar du mig?

hans fingrar genom mitt hår

säg att du älskar mig

hans kyssar så fjäderlätta

vill du bli min?

hans fumlande händer innanför min blus

om ens bara för i natt




Övriga genrer av Deddis
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-04-05 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deddis
Deddis