Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spruckna läppar och sorg.

Dödslängtan lyser starkt genom leendet och de spruckna läpparna
Vi sa allt ont till varandra, tappade allt när vi menade att försonas
mörkret svepte sin varma kappa om oss och vi tillät oss att bli slukade hela
Ciggen svider för varje bloss, vi hostar och fäller tårar om vart annat
Har fortfarande glasskärvor i handen efter ölen
Du har fortfarande en sprucken läpp
Vi som var så mycket har blivit till så lite
Tårar, nikotin, alkolism och två brustna hjärtan

Jag är en restprodukt av förhastade slutsatser och en gnutta lust
Du är en döende sol och snart imploderar du
Låt ditt svartahål bli min död.




Fri vers av Imperial
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-11 04:56



Bookmark and Share


  Respons VIP
Svart dikt med rikt språk.
2014-11-14

  gunnnar nylund VIP
Gripande text, som tar tag i en.
Bra vetja!!
2014-11-11

  linpe
MÄKTIG! <3
2014-11-11

  Respons VIP
Starka ord som påverkar mig.
2014-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Imperial
Imperial