Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Livssituation!

Livssituation

1: Vem handlar det om egentligen?

2: Är det du som är författaren i ditt eget liv?

3: Vilka fler ingår i dina beslut?

4: Var utspelar sig ditt liv (Kroppsligt och andligt)

5: Vad har hänt hittills och vill du att det ska fortsätta?

6: Blir det något mer än detta?

7: Har det varit lätt eller svårt eller både och?

8: Vad känner du just nu?

9: Och Nu då?




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 305 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-11-11 16:49



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tänkvärt och
klokt skrivet!
2014-11-19

  Lena Själsöga Keijser
strålandepärlor
2014-11-15

  Anna Nickolausson
kul sätt att få fram frågorna som oftast snurrar i huvudet, den komihåglistan ska jag skriva upp
2014-11-14

  Åse Tropp VIP
Jag blir ofta fnittrig och glad av dig!
2014-11-13

  Lindha W Gustavsson
En fantastisk "komihåg" lista! Gillar dina variationer i diktande.
2014-11-12

  louisegirl
Tänkvärt och bra..
2014-11-12

  Maiah VIP
Det är bra med frågeformulär i olika situationer
2014-11-12

  Fem hjärtan VIP
Viktiga frågor som man bör ställa sig då och då
2014-11-12

  Carina Bendix
Mycket tänkvärda ord. Bra!
2014-11-12

  anits VIP
Mycket viktiga frågor, måste sparas!
2014-11-11

  Chawa VIP
Kloka och livsviktiga frågor!
2014-11-11

  ResenärGenomLivet VIP
Viktiga frågor...dom sparar jag...
2014-11-11

  Teresia Ridell
Mm..bra tankar som man borde ha oftare..istället för att bara trampa på i gamlas spår.. Så lätt man tänker "jo men sån är jag"...eller "så brukar jag göra" ja funkar det så är det ju ok, men annars bör man ju bryta mönster..
Tack Lars !
2014-11-11

    ej medlem längre
Nyttiga frågor.
2014-11-11

  Ingrid Trolle
Bra läxläsning.
Borde läsas varje dag
2014-11-11

  Marita Ohlquist VIP
Lapp som borde ligga framme för dagliga tankar!
2014-11-11

    ej medlem längre
Man väljer vad som passar!
2014-11-11

  AstridElisabet
Bra frågor att ställa sig själv! :)
2014-11-11

    Dan Myrbeck
Klokt och tänkvärt.
2014-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin