Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blicken

Jag sänder ikväll en blick upp i skyn, allt är så underbart tyst.
Mitt hjärta det bultar i kvällen, inget stör inget hörs inte ett knyst.
Jag ser hur min tanke flyger och landar högt i det blå.
Den stannar så högt upp hos stjärnan, så högt den ej går att nå.
Låt min önskan förvandlas till lycka, låt min tanke om framtid bli min.
Sen delar jag lika till alla, så även lyckan blir din.




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 127 gånger
Publicerad 2014-11-11 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majsis