Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behändig

Jag är så jävla behändig
Feg, anpassningsbar,
brukbar, brännbar

Jag är så jävla behändig
Anständig
Eländig
Nödvändig

Tackar och niger, ler och lider

Jag är så fruktansvärt nödvändig

En stum bit lera, addera, kassera
Ja gör vafan du vill!
Du kan ha mig till allt, din sista anhalt

Jag kan vara ditt allt.





Fri vers (Fri form) av Nödfall
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-12 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nödfall