Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för att




du kom
ur en sommarstig





för att du så ville





forsen
älskade
strömmade





pilarna sträckte fingrar in



för oss
spelade de




och forsen svarade




vi talade
det språk



mitt livs längtan är





rörde våra ordfingrar


forsens
liv




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 292 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-11-13 19:04



Bookmark and Share


  axveronika
fin den där
länkar in i en känsla o tradition
2014-11-19

    ej medlem längre
... för att du så ville - snyggt.
2014-11-19

    Sefarge VIP
Få ord denna gång.
Men lika het,innerlig
Poesi,som berör inuti
Tack!
2014-11-19

    ej medlem längre
Så fint du formulerar detta att vara så intensiva med varandra
2014-11-19

  ResenärGenomLivet VIP
Ett med naturen...mycket vackert...
2014-11-19

  Lars Hedlin
Livet själen alltet!
2014-11-14

    Birgersdotter VIP
Fylld av liv
2014-11-14

  Änglaögon
Så fint.
2014-11-14

  Ronny Berk
en ström av liv förmedlar mig den texten
2014-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser