Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i vila




ett korn salt
ett korn sötma
ett korn surt
ett korn beskt

droppar

hasselkvisten rör om i järngrytan

en droppe klarhet sluter jag om orden

må spirandet ske

i vila




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 249 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-11-13 19:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Till ro vi växa....
2014-11-14

    Birgersdotter VIP
Skaparkraft
2014-11-14

  aol
Så fint skaldat vännen,
2014-11-13

  Johan Strömstedt
Du startar med en ordstapel, som jag tycker om. Du målar med orden på ett insiktsfullt sätt, som jag gärna äter ifrån din järngryta.
2014-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser