Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från googles


Stjärnglans

 

 

Du blev aldrig till

var bara på väg

men kom inte hela vägen fram.

 

Skapades av stjärnstoft

för att bli ett diadem

hos dem som väntade.

 

Men du blev uppehållen

på vägen genom rymden.

 

Vi såg tecknen på

att du fanns

polerad av stjärnglans.

 

Någonstans bortom tidens rymd

blev du till

för att lyckliggöra oss.

 

Du vet att vi väntade 

på din ankomst

att allt var förberett.

 

Men någonstans på vägen

blev ditt uppdrag 

något annat.

 

Men vi vet att när vi ser upp

emot stjärnhimlen

en stjärnklar natt.

 

Att du glimmar

där bland stjärnorna

 

Vi vet 

att du ville komma

till den kärleksfamn som väntade.

 

Saknar dig

kommer vi alltid att göra.

 

Du vet också däruppe i din boning 

att vi älskar dig

även om vi inte möttes.

 

Vi är alla skapade

av samma stjärnstoft

i en gemenskap

som blivit till av, Guds kärlek.

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-14 13:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sorgligt, men mycket fint skrivet...
2014-11-16

    ej medlem längre
Ni kommer säkert att mötas en gång...
Fint skrivet!
2014-11-14
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP