Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plastremsor.

Mina känslor hänger utanför kroppen
som ett draperi av plastremsor.
Med känselspröt längst ut
pejlar jag in stämningar.
Som en våg som vill ha balans
känner jag in -anar .
Vill att alla ska må bra
glömmer dock ibland bort-mig själv.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-11-14 17:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och berörande skrivet!
2014-11-26

  Eva Helene VIP
Bra bild av en känslig själ.
2014-11-19

    ej medlem längre
Jag känner igen ... Men glöm inte;
Älska din Nästa Såsom Dig Själv.

Kram, Ann
2014-11-16

  ResenärGenomLivet VIP
Det där känner man igen...bra skrivet...
2014-11-16

  Lena Själsöga Keijser
ditt hjärta är en vackergivande korg
glöm inte
bort
dig själv
2014-11-15

  Lars Hedlin
Känsla som berör!
2014-11-15

  Chawa VIP
Ja, så igenkännande, men ack så viktigt att också själv må bra! Fint förmedlat!
2014-11-15

  ULJO
Så berörande skrivet
2014-11-14

    ej medlem längre
Du har ett stort och rymlig hjärta men du får inte glömma bort dig själv. Du är viktig!

2014-11-14

  walborg
En fin bild för stor känslighet för omgivningen
2014-11-14

  Tuffeli
kan kännas igen.
2014-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP