Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befriad?

 

När ilskan

äntligen slitit sig

kunde jag höra

flugor surra

runt den

krossade glasdörren

till ditt hjärta

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-15 01:02



Bookmark and Share


  anits VIP
Starkt och berörande skaldat!
2014-11-15

  Lars Hedlin
Djup intensiv och mycket känsla!
2014-11-15

  Angel of love
Starkt skriven text.
2014-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP