Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILORUM - haiku

Fridfull skogsdunge

grå mosskuddars vilohem

ny sopstation




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-11-17 17:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra skrivit!
2014-11-19

    Dan Myrbeck
Bra haiku. En synpunkt:

Rubriken avslöjar överraskningsknorren på
rad tre.

2014-11-18

  ULJO
bra haiku till miljödebatten
2014-11-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
Ibland blir man både ledsen och arg.
2014-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP