Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det oförlåtliga

Gömmer mig bakom dig
Drunknar under dig


Väntar på det oförlåtliga
Inväntar min dom


Du




Fri vers (Fri form) av Nödfall
Läst 479 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-15 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nödfall