Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ytterligare en käftsmäll till dig-Satan/ utdelad som ett löfte/Bild :Carl M Fäldt


Vissa själar kommer aldrig vara tillsalu



Vissa själar kommer du aldrig åt

Du kan håna livet bäst du förmår


Vissa själar går inte att köpa

Hur mycket du än vill ditåt


Vissa själar har en kraft bortom din fattning

Kommer alltid att mota dig i dörren vår


Vissa själar kommer aldrig vara tillsalu



Vad du än hittar på med din din terror
Kommer vi alltid låta dig gå



Bara så du vet




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 164 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-15 14:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt uttryckt.
2014-11-21

    ej medlem längre
Blir berörd av dina ord...
Mycket bra!
2014-11-16

    ej medlem längre
Mycket angeläget för många saknar skydd!
2014-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt