Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grå





grå andas dagen
viskar se mina toner
grå se in i mina händer
grå bär klarhet till dig
våga se allt detta är grå


skogsvindar smeker hennes kinder
vaggar hennes hjärta i händer av ljung
med armband av hjortron
myren manteln runt bergets axlar
bär solglöd i bröst


läppar av silverklanger
kysser dunskålars var
spetsars rosengång andas vita
en krans runt ett sovande ansikte
i brunnars djup svävar drömbefrielse




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 179 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-11-15 15:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stunder att känna i
2014-11-16

  Yrre VIP
å så fin, tar till mig den i dessa stunder av misströstan
2014-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser