Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med




läs mig
med förbundna ögon

se
med ditt själsljus




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 202 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-11-15 16:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Själen ler ;)
2014-11-16

  Anya VIP
Jag ska läsa med förbundna ögon...vackert... vackert!
2014-11-16

  Yrre VIP
ja! så är det!
2014-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser