Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förlåt... men jag kan inte sluta jag är en kulspruta, döda bokstävar svävar i rymden utan själ är jag rädd


Aiku



Antityderna
Aj, aversionen avger
avgaslik arom




Bunden vers (Haiku) av prima donna
Läst 339 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-15 19:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Lysande!
2014-11-17

  Lars Hedlin
Brilliant!
2014-11-16

  Stefan Albrektsson
Häftigt! Här blir jag betagen av nyordet "antityd". Jag vill låna det!
2014-11-16

  TrollTörnTrappan VIP
Ah, vilka anslående och kreativa ordval...!
2014-11-15
  > Nästa text
< Föregående

prima donna