Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namn

 

Kärlek

och sanning

har ett namn

 

Som bara

döden

känner till

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-16 09:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i känsla och inlevelse om det som är och känns!
2014-11-16

  bumerang
Får mig att tänka på
Förbjuden kärlek. I vissa
Fall möjligen inte ens
Utlevd. Men hemlig. (Om det
Nu finns nåt sånt som "hemlig kärlek" = definitionsfråga)
Togs med i döden.
Men definitivt "Kärlek".
2014-11-16

  anits VIP
Så fint och tankeväckande skrivet!
2014-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP