Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett telefonsamtal

Blev uppringd igår
av en person från
det förflutna
det var länge sedan
mycket länge sedan

Han kom ihåg mig
och undrade hur det
hade gått i livet

Tänk att det finns
människor därute
som bär på skärvor
av minnen
av mig




Fri vers av AA VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-16 13:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Precis som du bär på skärvor av minnen av andra...tycker mycket om din fina dikt, som också ger mej minnen...
2014-11-16
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP