Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller jag har aldrig lärt mig att skriva dialog


Så klassiskt att inte duga för sin mor

 

 

i all omsorg heter det

:se till att kamma ditt hår, ditt utseende

avspeglar ditt inre

:mamma sådant är mitt inre

 




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 412 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-11-17 07:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det känns. Mycket. Starkt.
2014-12-08

  Eva Langrath VIP
Ord som går rakt in i själen
2014-11-17

  Marita Ohlquist VIP
Text som går in i själ och hjärta!
2014-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth