Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ni som tror att ingenting ..inte känns


det finns känsel
i tomrummet

hur
de andras verkligheter

väller in

hur
de spjärnar

om herraväldet

och
trängs

trängs
trängs




Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-17 17:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Håller med dig till fullo!
2014-11-19

  KYREUS of Sweden
Stark sanning!
2014-11-17
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP