Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är varandras

I din blick
Finns hela min värld
Dina läppar är ömhet
Händerna är en smekning
Så säg
Visst det kärlek
Den där fladdrande känslan
Du lämnar att gro
Varje gång du inte är nära
Tankarna flyger
Himlen är deras hem
Molnen är mjuka
Att landa i
Och din gestalt
Har antagit en skepnad
Vi omfamnar
Älskar
Och jag ser
Att
Du är
Min själsfrände




Fri vers av Nina Nightwish VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-17 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP