Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Extremism

Politiker vill inte erkänna

arbetarklassens existens

Trots detta existerar

det Nya Arbetarpartiet

 

Var finns logiken?

Någon?

 

Ordet ”arbetarklass” är

politiskt laddat

Säg det högt och det

skriker extremism

Idag är det medelklass

som gäller

Överklass finns

som alltid

Kan då medelklass existera

utan en ”underklass”

mer känd som arbetarklass?

 

Extremist?

Jag?

Ja, en stolt sådan!

 

© Kjell Åhsberg




Fri vers av Kjell Åhsberg
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-17 18:23



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Mycket bra och sant och tänkvärt ordat!
/kram
2014-11-19

  Respons VIP
Bra skrivet!
2014-11-18

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2014-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg