Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst.

Jag vet att jag inte kan ta över din smärta, jag vet att jag inte kan ta din gråt.
Men jag kan lyssna och trösta så det känns lite bättre efteråt.
Jag lyssnar, tröstar och bara finns till.
Kom jag finns här och väntar , kom jag är här om du vill.
Försök berätta om din oro, säg som det är .
Jag finns här bredvid dig, jag finns för dig här .




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-17 20:03



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
En varm och innerlig text utan överdrifter.
2014-11-17
  > Nästa text
< Föregående

majsis