Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.se ipo-esi


en helt vit ruta
att tangenta skrivord i
en rytm
som hörs

när orden växer

fram
och åter
inte över papper
utan över

elektriskt ljus

ett litet streck som
pulserar blinkar
ett slags liv
jag skriver i

ett liv som tänker och betraktar

när jag längtar efter
mig att finnas i
och

att få möta dig
att vi blir vi







Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-17 21:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP