Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kramdim idag


jag formar dimbollar
och bygger en
nu

en
dimlyckta
ett lyse till di

med hjärtats glöd
tänder jag lågan
där inuti





Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-17 21:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VACKERT! ;)
2014-11-19

  Angel of love
Väldigt vackert skrivet.
2014-11-18

  Popangelov VIP
Vackert. Gillar speciellt dimbollen...
2014-11-17

    ej medlem längre
Fint!
2014-11-17
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP