Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stilla stund

 

 

Jag brukade sitta i ett hörn

av vardagsrummet 

och läsa om Buck Jones ur Cowboy

och kapten Micki 

i Prärieserier.

 

Först åt jag en apelsin

för att sedan röra ihop

Ögon kakao med strösocker

utan att spe ut med strösocker.

 

Det var njutning efter skolan

en stund utan mobbing

och ensamhet.

 

Tänk, tänk

om tiden kunde stått stilla!

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av M M Mannheim VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-11-17 23:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man kan se det framför sej...berör...
2014-11-19

    ej medlem längre
Ja det kunde man önska ibland..
2014-11-18

  Palett
Rörande bild av ensamhet.
2014-11-18

  Angel of love
Fin och berörande text.
2014-11-18
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP