Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är olycksfåglar

Idioterna kaxar
Olycksfåglarna kraxar

Flyger högt
Över höst och vita sängar


Jag är olycksfåglar
Tusen bitar av mig själv
Flaxar mot en gråmulen tapet


Politikerna lovar
De hemlösa sover

Sover genom vintern
Sover genom gatans kalla krig


Jag är olycksfåglar
Tusen bitar av mig själv
Flaxar mot en gråmulen tapet
Min vardag är samhällets hemlighet






Fri vers (Fri form) av Nödfall
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-18 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nödfall