Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LITEN FLICKA ALLVARSAM

 

Jag gick

i solsken

när skugga

föll

 

himlen

grät tårar

vinden

blev kall

 

liten flicka

steg fram

talade

allvarsam

 

kommen från

barndomsland

med osagda

hemska sagor

 

Var det jag som var hon?




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-11-18 18:14



Bookmark and Share


    Vickan
Berörande dikt!
2017-05-17

  ResenärGenomLivet VIP
Starkt om minnen från förr...
2014-11-19

  Alicia Stenfors
Det är över nu.
Men vackert skriven text.
2014-11-19

    Dan Myrbeck
Ytterligare en stark text.
Bra.
2014-11-19

  Lars Hedlin
Stark och berörande!
2014-11-19

  Angel of love
Blir verkligen berörd av dina ord.
Gripande text.
2014-11-19

  Marita Ohlquist VIP
Minnena är lika mörka som färgen på bokstäverna!
2014-11-18

    ej medlem längre
Blir djupt berörd av dina ord...
2014-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP