Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aiA


du viskar
i blod
själva himlen

som alltid

så djärv
så öm
så renhjärtad
nära



jag älskar dig
du älskesjäl
du ljuva jordeblomma




Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-18 20:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om denna dikt ;)
2014-11-19

  stig wikman
Och jag älskar
att läsa din poesi.

VACKERT.

KRAM FRÅN DIN VÄN.
2014-11-18

  Quasimodo
Så stort och vackert att bli älskad så, det önskar sig nog alla och att vara i det för evigt!
2014-11-18
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP