Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utökad version av tidigare alster.....


Hon säger att jag inte duger (2014)


Vi går på gatan
jag nynnar på en sång
vi närmar oss
hennes trappuppgång
hon ler och hånler
på en och samma gång

då hon säger att
jag inte duger
hon säger att
jag inte duger

hon var en ängel
jag föll direkt
vi dansade oss svettiga
under en fläkt
kvällen den blev underbar
allt kändes ju perfekt

men hon säger att
jag inte duger
hon säger att
jag inte duger

vi tog en drink
i baren vi två
ögon som möttes
och flörtar som få
det förvånar mig
just som vi ska gå

att hon säger att
jag inte duger
hon säger att
jag inte duger

nu står vi här
på gatan i en natt
ett ögonblick
hade jag en skatt
men hennes ögon
dom säger mig att

det finns ingen
som nånsin duger
ja, hon säger att
jag inte duger

bittert går jag vidare
klockan den är fem
tårarna dom rinner
knappt jag hittar hem
känslorna som kommer
är värk i varje lem

för hon säger att
jag inte duger
hon säger att
jag inte duger

ja, hon säger att
jag inte duger
hon säger att
jag inte duger..





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Järnkatten
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-19 10:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra beskrivning av en jobbig situation...känslor som verkligen känns...
2014-11-19

  Respons VIP
Tungt budskap men en bra dikt!
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten