Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PJÄSEN ÄR ÖVER

 

Under

snöklätt

tak

 

sitter

vissnad

blomma

 

gråter

tårar

av kristall

 

för

livets

ensamhet

 

fångad

bakom

låsta dörrar

 

skymtar

världen

utanför

 

genom

gallrets

rutor




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-11-19 16:15



Bookmark and Share


  Margareta Wersäll
Så bra om världen innanför och den utanför. Har varit där i min barndom - men är fri nu. Hoppas du är det också!
2014-11-19

  Alicia Stenfors
Vacker dikt! Stakas blomma.
2014-11-19

    ej medlem längre
Usch, så bra!!!
2014-11-19

    Dan Myrbeck
Berörande och bra.
2014-11-19

    ej medlem längre
Vilken stark text. Varje ord kramar om hjärtat.
2014-11-19

  Marita Ohlquist VIP
Får en stark känsla av vanmakt.
2014-11-19

  Lars Hedlin
Bra och starkt kännslan förmedlad mycket bra!
2014-11-19

  stig wikman
Underbar poesi
Elisabeth.

APPLÅD.
2014-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP