Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla mot alla

Det är som att vidröra en skugga
rysningen som framkallas av ett kittlande hårstrå mot armen

något av en utmaning, ett schackbräde av lögner mot naturlagar
att finna andan genom ett nålsöga

Var är min plats i den här sandstormen?




Fri vers av mLite
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-19 19:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket stark o bra i sin funderande förmedling
2015-08-27
  > Nästa text
< Föregående

mLite
mLite