Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstskrud

Höstskruden
har fallit ner
förmultningen
har börjat
vi omges
av "döden"
och lever i mörkret

Men, något
har också
sakta börjat gro
i en avvaktande väntan
på en annan tid
då ljuset sakta börjar
visa sig igen




Fri vers av AA VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-11-20 00:53



Bookmark and Share


  ULJO
Fin föraning till uppvaknandets tid

2014-11-24

  Den gamle
Fin :)
(Så skulle det vara)
2014-11-20

  Den gamle
Fin ??
2014-11-20
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP