Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOLFÖRMÖRKELSE

 

Över

dystra

själar

 

lyser

sällan

sol

 

mörkret

är

svart

 

befruktat

av lidandets

lovsång

 

ljusstråle

dränks

i svärta

 

Döden

en saknad

vän




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-11-22 17:30



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Mycket stark och bra.
2014-11-25

    ej medlem längre
Tungsinne som du klätt in i din vackra formulering..
2014-11-25

  ULJO
Skriven med ett mått melankoli
2014-11-24

  Lars Hedlin
Berör starkt!
2014-11-23

    ej medlem längre
Det gör ont att läsa dina ord.
2014-11-22

  Alicia Stenfors
Det kallas för depression.
2014-11-22

  Marita Ohlquist VIP
"Döden en saknad vän"

Att inte vilja leva vidare i mörkret.
2014-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP