Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November

 

Jag förstår

dina tårar,  November

 

Men, kan du inte

lätta på molnen lite

och släppa fram

ditt soliga leende

 

En liten stund orkar du väl?

 

Jag orkar inte bevittna

ditt svårmod längre

 

Det handlar om dig

 

Inte mig

 

Jag vänder mig in

och blundar...

 

Lyssnar på vågorna

som slår mot stranden

 

Ser fjärilar fladdra

över ängen

 

Dofter från blommor...

 

...och jag känner SOLEN!

 

Åh, den bränner

så skönt

mot min rygg

 

Jag drar

en djup suck

av lättnad

 

Sommaren är kvar

i mitt rum

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-11-22 12:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt med ett hemligt rum och fria fantasier, snyggt..
2014-12-09

  ULJO
Briljant detta
2014-11-27

    ej medlem längre
Varma innerliga ord.
2014-11-23

  Lars Hedlin
Mycket bra och full av känsla ;) kram
2014-11-23

  anits VIP
Så fint skaldat om längtan efter ljuset!
2014-11-22

  Bo Himmelsbåge
Jaa... längtan efter sommar, sol o värme... levande beskrivet...
2014-11-22

  Ronny Berk
diktarjagets längtan väl beskriven, ja !
2014-11-22

  Ronny Berk
diktarjagets längtan väl beskriven, ja !
2014-11-22

  stig wikman
Så fint skrivet .

KRAM TILL DÄJ FRÅN MÄJ.
2014-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP