Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torksnören i vid mening

 

okej. det är bara att konstatera. tunnan är tom. tömd på bortkomna kosmonauter, tyllkjolar och steppskor. och när man visslar lite ned i den. så finns det inte ens ett eko. men det finns snören bundna mellan träden. och med klädnypor kan man fästa små lappar med q och b på. och så kan man gå där och kasta pil genom natten och forma viktiga små meningar som, qqqb bbq q qqbq bbbbq! 




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 165 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-22 21:35



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Roligt och mörkt. Vid idétorka/skrivkramp är det ekonomiskt/effektivt att använda det bortkomna i skrivandet, eller skriva vad som borde hände el dyl. Finemang!
2014-11-23

  Anita Westin
Härligt. Lekfullt. Och lite dolskt! Gillas!
2014-11-23

  Nanna X
question: barbeque?
2014-11-22
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP