Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


The blue button is true!

The blue button is true

The red button is false

 

But if I push the red one

It’s going to be totally wrong

 

The blue Isn’t right Either

So what is it going to be?

 

(Copyright ©:Lars Hedlin 2014-11-23)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-23 12:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra fråga, vad anses vara rätt och för vem, tankeväckande verkligen.
2014-11-24

  Angel of love
Ja ibland undrar man... Vad är rätt..
2014-11-24

  Teresia Ridell
Ja ibland känns det som det blir fel hur man än väljer...fast mest fel kanske det ändå blir om man inte väljer alls.. så ibland får man nog bara chansa...
Bra frågeställning !
2014-11-23

  Ingrid Trolle
En bra fråga
att fundera över
I synnerhet om man
blir klar över vad som
döljer sig under var och
en av knapparna.
2014-11-23

  louisegirl
Ja det var frågan ;)
2014-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin