Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vansinne

Vansinne
kallar man det
för
jag blev förd bakom ljuset
jag trodde att vansinnet
var min vän

Vansinne!
alla är välkomna
där
saknar förnuftet kompetens

för vansinnet duger jag
som jag är
vansinnet,
min bästa vän




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-23 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP