Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smärtan att skiljas ändå värd


så rasar
den mardrömslika
trygga ensamheten
ner
över mig igen

dom har åkt nu
dom har lämnat
mig
åt det egna ödet
tillbaka

pansargallren
intar sina väl
beprövade platser
åter
skall jag skaka dem

men mirakeländå
växer grönske
nygräs ut just nu
av oss
i mitt hjärtas inmarker





Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-11-23 17:18



Bookmark and Share


  Popangelov VIP
"mirakeländå", målande ord. Fin text.
2014-11-26

  Lars Hedlin
Så stark i ord och känsla
2014-11-24
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP